Afgelopen weekend wezen dineren in restaurant De Limonadefabriek in Streefkerk. Het restaurant staat in de top-100 van de toonaangevende restaurantgids “Lekker”. De lokatie is schitterend, gelegen aan de jachthaven, en met een terras zal De Limonadefabriek in de zomermaanden nog populairder zijn.
Het restaurant is modern ingericht en biedt plaats aan ongeveer 50 personen. Reserveren is een must en ook op onze zaterdagavond waren alle tafels bezet. We hebben ons met een 4-gangen menu laten verrassen door chef-kok Erik Hermans.
1.Pastrami van Streefkerks kalfsvlees met gefrituurde gamba, gemarineerd cherrie tomaatje, mousse van artisjok en kruidenolie
2. Snoekbaars met een loempia van snoekbaars en tonijn, crème van zwarte sesam en soja, puree van broccoli en sojadressing
3. Waards rundvlees met hartige olijven muffin, aubergine en tomatenjus met chorizo
4. Mousse van granaatappel en chocolade, broodpudding, yanté, chocolademousse en sorbet van granaatappel
Het menu is avondvullend en prima bereid. Ook de presentatie van de maaltijden was goed verzorgd. We hebben genoten van een niet allendaags diner en komen hier graag nog eens terug.